SIJ navodno zainteresiran za Mersteel

Bez autora
Mar 08 2011

Grupa SIJ (Slovenska industrija čelika) navodno ozbiljno razmatra mogućnost kupnje Merkurovog kćerinskog poduzeća Mersteel. Da se SIJ priprema na kupnju Mersteela, razvidno je i iz saziva skupštine za planiranu izmjenu statuta društva. Spomenuta izmjena predviđa da će se SIJ moći baviti i trgovinom na veliko metalima, rudama i slično, što inače spada u djelatnost Mersteela. Predsjednik uprave SIJ-a Tibor Šimonka zanijekao je da su u planu izmjene i dopune statuta povezane uz bilo kakvu kupnju unutar metalurgije, istaknuvši da SIJ nije zainteresiran za Mersteel.

SIJ navodno zainteresiran za MersteelGrupa SIJ (Slovenska industrija čelika) navodno ozbiljno razmatra mogućnost kupnje Merkurovog kćerinskog poduzeća Mersteel, izvijestio je slovenski Dnevnik pozivajući se na pouzdane izvore.

Da se SIJ priprema na kupnju Mersteela, razvidno je i iz saziva skupštine za planiranu izmjenu statuta društva. Spomenuta izmjena predviđa da će se SIJ moći baviti i trgovinom na veliko metalima, rudama i slično, što inače spada u djelatnost Mersteela.

Predsjednik uprave SIJ-a Tibor Šimonka zanijekao je da su u planu izmjene i dopune statuta povezane uz bilo kakvu kupnju unutar metalurgije, istaknuvši da SIJ nije zainteresiran za Mersteel.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik